Styret i Beagle Ringen Innlandet

Dette er det nye styret for 2018

Leder: Henning Sørbønsveen

Hei! mitt navn er Henning sørbønsveen er 35 år bor i brøttum ringsaker, samboer med inger marie haug. vi har 2 barn sammen.   har 2 beagler 1 hanne og 1 tispe. Galder og Supra. de brukes på hare rådyr og rev.

Galder og supra er utstilling og jakt premierte. 

2372 brøttum 91881139

Nestleder: Kjell Roger Hansebråthen

Hei alle beaglevenner!

Mitt navn er Kjell Roger Hansebråten, jeg er 43 år og er forlovet med Line.  Av yrke er jeg utdannet tømrer, og jobber som vaktmester/altmuligmann for Mjøsmuseet.
Beagle har jeg drevet med i 15 år, og har pr dags dato Tz Bella på 10 år og Pelltorparns Cesar på 5 år.   Det ble en del rådyrjakt før, mens nå går det mest i hare. Jeg er varamedlem i styret til Vestoppland harehundklubb, og er autorisert prøvedommer for drivende hunder.

 

Vardal
tlf: 91665146

Sekretær:Jo wattum

e-post:

kasserer: Stian Ekern

Mitt navn er Stian Ekern . Bor på biri med kone og tre barn. Har ei tispe ved navn Luna som jeg bruker på hare og rådyrjakt . Ivrer veldig for det jaktlige hos rasen beagle.

Styremedlem: Jan tangsveen

e post 
e-post:

styremedlem : Tore Aaslund

e-post:

1 vara : Geir Larsen

Hei! Jeg heter Geir Larsen, bor i Brumunddal, er samboer med Marianne. og sammen har vi en sønn Kristoffer (som nå er leder i BRI 🙂). Jeg jobber som IT-konsulent. Jeg har hatt beagle nesten sammenhengende siden 1972, og nå har vi en hannhund Lilymere Uno.

2380 Brumunddal. 

Tlf. 92610648